Е, да ли си чуо да је Рефлектор театар расписао нови конкурс за волонтере?  Како и где могу да се пријавим?

Пријави се!

Шаљем ти линк за пријаву. Ја сам већ послао. Рок је до 15. јула.
Који су услови конкурса?
Па нису уопште захтевни, ево прочитај:
Ако си млада, амбициозна, одговорна, креативна и забавна особа која жели да научи више о раду позоришта, продукцији и организацији у култури онда је ово право место за тебе!
РЕФЛЕКТОР ТЕАТАР је независна омладинска позоришна продукција, израсла из позоришног програма организације Центар Е8. Под овим именом ради од јануара 2017. године, али је на позоришној сцени у Србији и региону присутна од 2012. године, с продукцијама чији је циљ био „мејнстримовање“ омладинског, ангажованог, новог и другачијег позоришног израза. Верујемо да позориште не чине зграде, већ људи и идеје. Због тога се наше представе играју у различитим просторима, на различитим локацијама. Наше представе рефлектују друштво и бацају светло на његове мрачне стране. Тренутно се у нашој продукцији изводе представе Мушкарчине, Црвена: Самоубиство нације, Сумњиво лице и СМРТ ФАШИЗМУ! О Рибарима и Слободи.

Волонтерски програм обухвата одабрану групу младих који ће учестотвати у организацији, промоцији, усавршавању и развоју програма Рефлектор театра. Волонтерски програм подразумева да си спреман да наредна 4 месеца издвојиш 5 сати недељно током којих ћеш унапредити своје вештине, стећи нова знања о продукцији, култури, позоришту и невладиним организацијама.

Овај конкурс не захтева да имаш испод 30 година и 35 година искуства, већ да желиш да научиш нове ствари, подржиш рад и вердности које позориште промовише и допринесеш Рефлектору колико си у могућности. Потребно ти је знање о коришћењу друштених мрежа, знање енглеског језика и пожељно је искуство у омладинском активизму и/или раду на уметничким пројектима.

Рад у младом, забавном и креативом тиму помоћи ће ти да развијеш своје таленте, откријеш нове и упознаш се са светом културних установа. Такође, свестраност нашег тима може допринети твом даљем развоју и едукацији. На крају програма волонтери добијају сертификате и подршку Рефлектор театра у даљем каријерном животу.

Извор: Портал Млади

Leave a comment