Kомпанија Marbo Product, чланица PepsiCo Grupe, најавила је почетак конкурса за учешће у трећој сезони јединственог едукативног програма „PepsiCo Go: START“ чији је циљ регрутовање, обука и могућност запослења младих и талентованих дипломаца у овој компанији. Пријављивање за учешће у програму траје до 10. јула 2018. године, а биће примљено, рекордних, шест кандидата.

Пријави се на конкурс!

Конкурс је отворен за дипломце основних или мастер студија или оне који ће то ускоро постати, а са Економског факултета, Факултета организационих наука, Факултета политичких наука, Филозофског факултета и Саобраћајног факултета Универзитета у Београду, као и за дипломце Пољопривредног факултета и Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду. Будући лидери из различитих области од маркетинга, финансија и продаје, до производње и одржавања биће одабрани процесима селекције са високим критеријумима, у неколико етапа конкурса. Финални избор кандидата биће завршен до краја јула 2018. године, а шест најбољих кандидата ће једногодишњи програм у компанији PepsiCo Србија започети у августу 2018. године.

Од заинтересованих кандидата се очекује да поседују диплому факултета (или да је ускоро стекну), као и отвореност, комуникативност и организационе вештине, тимски дух, напредно знање енглеског језика и одлично познавање MS Office пакета програма. Основни услов за све кандидате је да не поседују формално радно искуство.

Већ трећу годину за редом компанија PepsiCo у Србији спроводи пројекат намењен дипломцима основних и мастер студија или студентима који ће ускоро дипломирати. До сада су изузетно успешно реализоване две сезоне. Прва генерација полазника већ ради у компанији, док ће друга генерација своју једногодишњу обуку завршити у августу.

За више информација посетите PepsiCo.

Извор: Портал млади

Leave a comment