“Како се лечи туга?”(како преболети раскид, развод и остале губитке)” је радионица коју ће у организацији БГонлине-а 15.07. водити психотерапеут Марко Браковић.

Посети Радионицу “Како се лечи туга”

ШТА ДА РАДИМ СА СВОЈОМ ТУГОМ?
После раскида, равода, губитка блиске особе неизбежан је период туге и тад је онима који се у овој ситуацији налазе важан одговор на једно питање “Колико ће туга да траје”?
“Најчешће многи не знају шта са својом тугом да раде, нити како да изађу из тог стања уверени да ће то трајати вечно. Затим, теже томе да ту непријатност прекину, некад и по сваку цену. Јако је важно научити да се са тиме носимо, јер само тако можемо изаћи из свега као опорављени и отпорнији људи” – каже психотерапеут Марко Браковић.
Кад ће туга проћи?
“Кад ће се то десити зависи и од тога колико смо себе уложили у неки однос, али и од тога како смо научени да односе посматрамо. На психотерапији се све ово елаборише, схвати и научи” – објашњава Марко Браковић.
Информације и пријава на маил: psiholoskapodrska011@gmail.com или телефоном 066060820. Број места је ограничен. Цена радионице је 2000 дин.

Извор: Фејсбук 

Leave a comment