Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује „Каријерно ћаскање“ студената и запослених у компанијама чије је седиште у НТП парку на Звездари.

Укључи се у “Каријерно ћаскање”!

Овај догађај је замишљен као неформално дружење намењено студентима завршних година и дипломцима различитих факултета Универзитета у Београду који имају жељу да се у опуштеној атмосфери, уз кафу, упознају са представницима компанија чланица Научно‐технолошког парка које развијају иновације у области информационих технологија и других сродних области.
Биће то сјајна прилика да студенти завире у просторије Научно-технолошког парка, да се информишу и чују савете од запослених у компанији, да разјасне неке недоумице, да сазнају какве су могућности и услови за праксу, запослење или сарадњу на пројектима. Инспиративни саговорници помоћи ће им и саветима како да идеје преточе у иновације и упутиће их у специфичности развоја каријере у овој динамичној области.
Са студентима ће причати окупљени представници технолошко‐развојних и стартап компанија чланица Научнотехнолошког парка Београд као и запослени у Пословно технолошком инкубатору техничких факултета Универзитета у Београду.
„Каријерно ћаскање“ ће се одржати у петак, 13. 7. 2018. године са почетком у 18 часова у Business cafe‐у
Научно‐технолошког парка Београд на Звездари (улица Вељка Дугошевића 54).
Позивамо вас да искористите ову прилику да се умрежите, повежете са различитим компанијама и сазнате како функционише рад у иновативном сектору, добијете савете за развој каријере, као и информације о могућностима за праксу, запослење или другу врсту ангажовања.
Пријаве су отворене до среде, 11.јула у поноћ на линку.  Број места је ограничен, зато пожурите и
резервишите своје место!

Leave a comment