Светски музички тренд стиже у Србију – Lovefest Court 5. јула на Белом Двору.

 

5. јула буди на Белом двору у Београду!

Само месец и по дана пре почетка фестивала који чека цела Србија, Lovefest Court је поново изненадио клабере и представио нови музички пројекат, под називом Lovefest Court. Догађај, који ће 5. јула бити одржан на Белом Двору у Београду, поново помера границе и представља потпуно нови концепт и музичко искуство о којем ове године прича цео свет!

Пратећи последњи светски тренд, организатори  Lovefestа су се одлучили да у оквиру новог пројекта акценат ставе на специфичне локације у Србији, које често нису доступне људима за свакодневно посећивање. Тако је за прву изабран чувени Бели Двор, локација која, не само да никада није коришћена за журку, већ многи нису били у прилици да је посете.

За несвакидашњи амбијент lineup је посебно биран, па ће експлозију позитивне енергије као главна звезда направити Dan Shake, познат по свом fanki haus звуку и правом andergraund detroitskom наслеђу. Поред њега, за di-džej пултом ће се наћи веома поштовани музички зналци, Марко Милосављевић, као и двојац Троле и Влада Русс.

Број људи који ће моћи да буду део овог специфичног искуства је ограничен и само 200 најбржих посетилаца који су купили VIP карту за Heineken Lovefest 2018 моћи ће да буду део спектакла 5. јула у престоници. Све што је потребно да ураде је да се региструју на сајту фестивала или кликом ОВДЕ.

Идеја за креирање новог пројекта потекла је из потребе да се младим људима представе све лепоте које Србија има, па ће тако Lovefest Court са извођачима из целог света обићи веома специфичне и најлепше локације у нашој земљи. Lovefest Court није догађај комерцијалног типа, већ за циљ има промоцију Србије и пре свега едукацију младих о лепотама и вредним културним баштинама које наша земља поседује.

Извор: Портал Млади

Leave a comment