На простору испод Моста слободе, од 21. јуна до 21. августа, одржаће се други Štrand Summer Фест, у организацији компанија Color Media Communications и Ninamedia, а уз подршку Града Новог Сада и Градске управе за привреду.

Посети Štrand Summer Fest!

Свечано отварање Štrand Summer Феста je одржано у четвртак, 21. јуна од 20 часова. Фестивал је отворио Саша Билиновић, в.д. начелника Градске управе за привреду, а поклон Новосађанима биће концерт ABBA Real Tribute Banda који ће извести највеће хитове ове култне групе.

Све до 21. августа, посетиоци највећег купалишта у Новом Саду, моћи ће на простору испод Моста слободе да уживају у различитим програмима и активацијама – домаћица месеца, дечије радионице и маскенбали, избор за најлепши пар, девојку и момка Штранда, спортска такмичења, наступи бендова и ДЈ-ејева, вежбање и још много других активности.

За љубитеље фудбала организоваће се и праћење Светског првенства у фудбалу на великом платну у хладу испод Моста слободе, па организатори позивају све Новосађане да заједно бодре српску репрезентацију на Штранд Суммер Фесту.

Све информације и програм Штранд Суммер Феста можете погледати и на званичној Фејсбук страници – Štrand Summer Фест.

Фестивал се организује уз подршку Града Новог Сада и Градске управе за привреду, Fuzetea, Di Luna Sangrie.

Организатори фестивала су компаније Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

Извор: Портал Млади

 

Leave a comment