Још једна прилика за све младе од 18 до 30 година, који желе да проведу краћи период у иностранству волонтирајући стиже нам из Шпаније!

Можда је ово прилика за тебе!

У питању је краткорочни групни волонтерски пројекат (бивши ЕВС), у трајању од два месеца, тачније од 4. августа до 29. септембра 2018. године. Желиш да доживиш активно лето у Сан Фернанду, граду на обали на самом југу Шпаније, стварајући нова искуства и вештине и дружећи се са вршњацима из разних делова Европе? Ово је права прилика за тебе!

Из Србије тражимо три волонтера, који би свој волонтерски период у Шпанији провели са другим волонтерима из ове прелепе земље, али и Португала, Украјине, Турске, Пољске и Италије. Тема овог пројекта су едукација и заштита животне средине, а нека од задужења волонтера биће: учешће у едукативним и практичним радионицама, обнова и одржавање зелених површина и локалних ретких биљака, као и рад на очувању водених канала у Сан Фернанду.

Учешће у овом краткорочном волонтерском пројекту је потпуно бесплатно, а све услове учешћа и више о самом пројекту можете понаћи на сајту Волонтерског центра Војводине.

Због природе пројекта, трошкови визе за овај пројекат нису покривени што значи да те молимо да пре пријаве провериш да ли имаш дозволу боравка у Шенген зони у дужини од 60 дана.

Своју пријаву (у виду CV-ја и мотивационог писма) можеш послати на ltv@volontiraj.rs.

Пријаве су отворене до понедељка, 2. јула.

Извор: Портал Млади

 

 

Leave a comment