Под слоганом „летња авантура стартује са више узбуђења“, 10. и 11. јула одржаће се 7.OPENS YOUTH FAIR у центру Новог Сада, на чак  три локације у центру града, на Тргу слободе, Католичкој порти и у Опенс канцеларији у улици Лазе Телечког.

Ентер
7. Opens youth fair 2018.

 

Као и до сада, OPENS YOUTH FAIR ће се одржати пред почетак најбољег европског фестивала EXIT, када Нови Сад постаје центар окупљања младих из целог света.

Организатори ове манифестације су под покровитељством Града Новог Сада, Туристичке организације Града Новог Сада,  EXIT ТИМа, уз подршку организације OPENS 2019, Фондације „Нови Сад 2021“, и пријатеља манифестације Фортунс, Барменс, П.К. Адреналин, City Jam и Ноћни базар припремили садржајно богат програм за посетиоце.

Седми OPENS YOUTH FAIR 2018 ће и ове године посетиоцима пружити незабораван провод. Досадашњи разнолик садржај, који се састоји од сајамског и музичког дела, биће додатно обогаћен могућношћу учесника да се опробају у плесу или адреналинским спортовима и да на тај начин осете фантастичну атмосферу коју чини спој младости и чаролије овог града.

У току трајања манифестације, ова два дана на једном месту окупиће се атрактивне туристичке омладинске дестинације из земље и региона, који ће, поред забавних и рекреативних садржаја, представити најразличитије фестивале и манифестације, а у Католичкој порти биће организован за посетиоце Ноћни базар, на којем ће своју понуду приказати на продајној изложби бројни креативни дизајнери и уметници.
На овај начин Нови Сад постаје центар незаборавне забаве и дружења. Током сајма ће бити одржана и OPENS Конференција у дворани Еђшег, а теме конференције ће бити уско повезана са најновијим трендовима у сектору омладинског туризма.

Како се путовање не може замислити без музике, Youth FairR 2018 спрема још једно занимљиво издање музичког програма који прати целу манифестацију. Публика ће се оба дана сајма, у вечерњим часовима, на Тргу Слободе и у Католичкој порти, проводити уз свирку домаћих и регионалних музичких звезда. Програм ће ускоро бити представљен јавности.

Започните летњу авантуру у Новом Саду уз енергију младих из целог света!

Као и сваке године, посетиоци ће бесплатно моћи да уживају у разноврсним садржајима сајма и то од 18:00 часова  до 01:00 часа иза поноћи, оба дана фестивала.

Све актулености и новости, листу излагача и све остале информације, испратите на нашем званичном сајту и Фацебоок профилу Youth Fair.

Детаљна сатница конференције, промоција током сајма и музичком делу манифестације ће бити ускоро објављене.

Leave a comment