Београдска отворена школа (БОШ) позива студенте/киње завршне године, апсолвенте/киње или студенет/киње мастер студија са неког од београдских универзитета да се пријаве на програм „Студије будућности”.

Pixabay
Програм” Студије будућности”

 

Опште информације
Београдска отворена школа уписује 26. генерацију студената образовног програма „Студије будућности“, а уколико ти је прва помисао да је то само још један низ предавања, БОШ ће морати да те разувери.

Ради се о несвакидашњим предавањима кроз која ћеш се упознати са друштвеним контектстом у коме се налазиш и који те очекује, вештинама које су ти неопходне и невероватним достигнућима предавача који спајају музику и медицину, вештачку интелигенцију и радну снагу, ДНК и друштвену контролу, на „Студијама будућности“ ћеш искусити:

  • Алумни2 Students програм менторства – један од 1.223 бивших полазика/ца овог програма биће твој први савезник у каријерном и личном развоју и прва веза са пословном заједницом за коју си заинтересован;
  • Програм стажирања – стећи ћеш своје прво радно искуство у некој од партнерских организација и институција из цивилног, пословног, академског и јавног сектора;
  • Израду завршног пројекта – добићеш своју прву референцу објављивањем студије случаја, академског рада или предлога практичне политике.Кроз све ове активности ћеш пролазити са 20-25 сјајних младих људи са различитих факултета и делити филмске пројекције на 16. спрату Београђанке, погледе на Београд које до сада ниси имао/ла прилику да искусиш, радити на себи кроз групне психолошке радионице, путовати и упознати своју улогу у тиму, учествовати у спортским активностима и још много тога.

Извор: iSerbia

Leave a comment