Dimensions и Outlook Фестивали и ове године траже веселе и отворене особе пуне жара за радом на фестивалима. Нуди се изврсна прилика за укључивање у рад на два фестивала, од 28.08.2018. – 03.09.2018. за Dimensions фестивал и 04.09.2018. – 11.09.2018. за Outlook, који су међу најпризнатијима у Европи.

Волонтирај на Фестивалима!

Позивамо све који желе бити део фестивала, све  посвећене и позитивне особе које се желе укључити  у рад на фестивалу. Одличан начин за стицање искуства у раду иза кулиса фестивала. Отворена су места у бројним секторима  као што су Customer Service, Boat Party Steward, Beach Steward и многи други.

Од волонтера се тражи помоћ у раду кроз три смене у замену за фестивалску улазницу, храну по завршетку сваке смене и бесплатан кампинг смештај током целог фестивала. Сваки дан добијате дневну наруквицу по обављању смене, а када сте готови са свим сменама добијате фестивалску наруквицу.

Како бисте се пријавили морате задовољити услов да живите, радите или студирате у једној од следећих земаља: Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Македонија, Црна Гора, Словенија.

За пријаву потребно је попунити образац овде или се јавити емаилом на localvolunteers@dimensions.com  или localvolunteers@outlookfestival.com.

Извор: Канцлераија за младе града Београда

 

Leave a comment