Сањаш о активном лету? Жеља ти је да упознаш и дружиш се са људима из целог света? Волео/ла би да своју омиљену дестинацију упознаш кроз очи локалног становништва? Верујеш да волонтирањем можеш променити свет?

Пријави се на волонтерске летње кампове по избору!

Волонтерски центар Војводине ти нуди прилику да се пријавиш на неки од волонтерских радних и студијских кампова организованих у оквиру међународне мреже организација Service Civil International. Волонтерски кампови су краткорочни волонтерски програми који трају око две недеље, и на којима се окупљају људи из целог света. Они заједно раде и живе, размењују искуства и стичу нова, као и нове вештине и познанства, па и пријатељства за цео живот! То значи да уколико ово лето желиш негде да отпутујеш, то можеш учинити на потпуно нови и непоновљиви начин!

Услови учешћа:

Право учешћа на камповима имају сви, без обзира на образовање, струку и претходна искуства – потребна је само воља! Уколико не волите да путујете сами на камп се можете пријавити и са пријатељем/пријатељицом, партнером/партнерком, дететом, другим чланом породице, а неретко и кућним љубимцем! Битно је напоменути и да горња граница у годинама не постоји, док је минимална старосна доб за кампове у иностранству 18, а за кампове у Србији 16 година.

Трошкови учешћа:

Пријавна такса за камп износи 2000 или 4000 динара (у зависности од локације кампа), волонтери сами сносе трошкове превоза и визе, уколико је она потребна. Као накнада за рад обезбеђени су бесплатна храна и смештај као и неке слободне активности.

Све кампове које тренутно имамо у понуди можете наћи у онлине бази  кампова.

Уколико имаш било каква питања можеш се нам увек писати на outgoing@volontiraj.rs.

Рок за конкурисање: 12.07.2018.године.

Извор: Praksa.rs

 

Leave a comment