Док млади из читавог региона, а и шире, долазе у Београд који важи за један од најбољих градова за ноћни провод у Европи, ми само треба да искористимо погодности које нам наша престоница нуди и одабремо право место за себе и своје пријатеље.

провод
Где ти излазиш овог лета?

Лето се ближи, сезона излазака под ведрим небом је пред нама, а уколико тражиш места са добром атмосфером, квалитетном музиком и насмејаним људима, на правом си месту. У наставку можеш да погледаш која места ти препоручујемо да посетиш.

Boho bar

У зидинама Калемегданске тврђаве крије се шарена, бохо оаза, место идеално за испраћај најлепшег заласка сунца у нашој престоници. Једном недељно овај идилични врт отвара врата свог биоскопа над отвореним небом, уз бесплатан улаз, али потребну резервацију на број: +381604646464.

Локација: Калемегдан

Tranzit bar

У срцу београдског ноћног живота, у Савамалској четврти, налази се једно од познатих места за ноћни провод, и то годинама уназад. То је Транзит бар, који је овог пролећа отворио врата своје реновиране баште. Уз најбоље беградске ди-џејеве, бендове, коктеле и позитивну летњу енергију имаћеш загарантован провод до дубоко у ноћ.

Број за резервације: +381658726948.

Адреса: Браће Крсмановића 8

Klub 20/44

На таласима реке Саве, са погледом на осветљени Бранков мост и Калемегдан, налази се место за све љубитеље underground жанрова, Клуб 20/44. Овај сплав нуди одличан музички избор који се креће од техно, диско и фанки звукова, до хауса и рока.

Број за резервације: +381642448013.

Локација: Ушће Бб

Zappa barka

Још једно место на таласима београдске обале, Zappa barka. Сплав комплетно осликан легендарним звездама рока као што су Франк Запа, Принс, Боуви… Ово место нуди богат музички програм, свирке, концерте и гостовања популарних диџејева.

Број за резервације: +381691982286.

Локација: Ушће Бб

Splav Shlep

Још једно урбано место у истом низу где се налазе и Zappa barka и Клуб 20/44. Овај сплав, некадашњи речни теретњак, претворен је у клуб на реци. На Шлепу се слушају сви они хитови скривени од mainstream-a и бележе се проводи до зоре.

Локација: Савски кеј Бб

 Ања Стојановић

Leave a comment