Удружење грађана ЦеРОГ (Центар за регенеративну одрживост градова) вас позива да се пријавите на шестомесечни едукативни програм „Вежбаоница социјалног предузетништва”.

Вежбаоница социјалног предузетништва!

Опште информације
Вежбаоница ти даје прилику да директно учествујеш у стварању социјалног предузећа. Заронићеш у свет предузетништва, дигиталног маркетинга, пословног права, фандрејзинга.

Развиј вештине стратешког планирања, флексибилности и решавања проблема, уз додатно учешће у образовним модулима на теме:

  •  социјално предузетништво,
  •  комуникација,
  •  лидерство,
  •  писање и управљање пројектима.

Вежбаоница
Вежбаоница се одржава у Новом Саду у периоду од јула до децембра 2018. године.

Ко може да се пријави?
Траже се нови чланови тима: економисте/киње, правнике/це, новинаре/рке, дизајнере/ке, екологе/шкиње, инжењере/ке, писце/списатељице/блогере/ке, фотографе/фкиње, и све ентузијастичне студенте/киње из Новог Сада, заинтересоване за решавање друштвених, економских и/или еколошких проблема у граду. Траже се млади, проактивни и комуникативни људи који желе да издвоје време за учење, развој и стицање нових искустава.

Начин и рок пријаве
Рок за пријављивање је: 15. јун 2018. године.

Пошаљи свој CV и мотивационо писмо (не дуже од једне стране А4 формата) на мејл адресу: cerog.ug@gmail.com.

Одабрани/е кандидати/киње биће позвани на интервју, о чему ће бити обавештени мејлом до 20. јуна са местом и временом одржавања.

Ангажман учесника/ца је волонтерског типа, а интензитет рада на задацима зависиће од тренутних потреба и личног интересовања. Сви учесници/це добијају потврду о учешћу са описом програма, задужења и ангажовања, стечених компетенција, учешћа на едукацијама промоцију свог ангажовања на сајту програма.

За више информација јави се на cerog.ug@gmail.com.

Извор: iSerbia

Leave a comment