Центар за развој идеја у сарадњи са Канцеларијом за младе Града Београда и академском дебатном мрежом Отворена комуникација организује дебату на тему: “Ко управља политикама заштите животне средине?” поводом Светског дана заштите животне средине (Wорлд Енвиронмент Даy – WЕД), који се обележава сваке године 5. јуна, у више од сто земаља света.

Присуствуј еколошкој дебати!

Како бисмо скренули пажњу на значај питања заштите животне средине, одлучили смо да дебата буде организована дан раније, 4. јуна, чиме указујемо на потребу превентивног деловања, уместо санирања последица.

Догађај ће се одржати у просторијама Канцеларије за младе Града Београда – Гнезду (Масарикова 5, шести спрат), у понедељак, 4. јуна, са почетком од 18часова. Пријаве за присуство догађају су обавезне и могу се извршити попуњавањем формулара на следећем линку  овде.

Током трајања догађаја, биће постављена кутија за прикупљање пластичних чепова, које ће чланови Центра проследити организацији Чепом до осмеха. Позивамо све учеснике да понесу чепове и на тај начин подрже акцију.

Извор: Канцеларија за младе града Београда.

Leave a comment