Да ли желите да савладате вештине помоћу којих ћете веома лако саставити идеалну радну биографију? Још увек нисте сигурни шта је тачно пропратно писмо и како се оно пише?

Пријави се на бесплатан CV курс!

И поред свих савета које сте прочитали о разговору за посао, осећате да никада нисте довољно спремни и да сте увек могли да оставите много бољи утисак на свог потенцијалног послодавца? Потпуно вас разумемо ако су ово питања која вас муче било да тражите свој први посао или желите да промените постојећи.

Зато смо у сарадњи са BusinessAcademy за читаоце нашег сајта обезбедили бесплатне CV курсеве. Уколико желите да научите како се пише CV и како се спремити за интервју за посао пријавите се за бесплатан CV курс и добићете одговоре на сва ова питања. Сви заинтересовани за овај курс се могу пријавити на следећој страни и добиће могућност да науче тајне писања професионалних биографија и да сазнају трикове за успешан интервју за посао. Након што се региструјете на маил ће вам стићи упутства за похађање курса преко Distance learning платформе за учење преко интернета.

Искористите прилику да уз нова стечена знања напишете биографију која ће Вас издвојити од осталих кандидата и научите како да се поставите на разговору тако да Ваши потенцијални послодавци пожеле одмах да Вас запосле.

Извор: Kанцеларија за младе града Београда

 

 

Leave a comment