У среду 30. маја у Официрском дому биће одржан фестивал каријере „Твоја шанса“, који организује Канцеларија за младе Града Ниша, уз подршку пројекта немачке развојне сарадње Подстицање запошљавања младих.

“Твоја шанса”

Отварање фестивала је заказано за 9:30 часова када ће се посетиоцима фестивала обратити градоначелник Града Ниша, Дарко Булатовић, као и организатори фестивала. Фестивал каријере представља интерактивни догађај у оквиру кога ће учесници имати прилику да учествују на радионицама и панел дискусијама, као и да се упознају са партнерима на пројекту – инситуцијама и организацијама које се баве младима и запошљавањем, односно самозапошљавањем.

У директној комуникацији са партнерима и организаторима, посетиоци ће моћи да сазнају које су њихове активности у Нишу, како се у њих могу укључити, постоје ли неки бенефити, као и какво је њихово искуство и изазови са којима се сусрећу. Партнери ће се представити у оквиру штандова који ће се налазити у великој сали, панел дискусије ће бити одржане у галерији, док ће се радионице одржати у малој сали Официрског дома.

Leave a comment