Заинтересовани студенти могу да се пријаве за стипендију Међународног амбасадора ако им је понуђено место за студирање на редовном дипломском или постдипломском курсу на Универзитету у Вест Лондону, који почиње у септембру 2018. године.

Пријави се! Можда је ово твоја шанса!

За кога је намењена стипендија?
Стипендија Међународног амбасадора пружа финансијску подршку за истакнуте студенте који желе постати амбасадори на Универзитету у Вест Лондону. Стипендија Међународног амбасадора даје попуст за трошкове школарине само за прву годину студија.

Ко су Међународни амбасадори?
Међународни амбасадори су активни представници Универзитета. Од њих се очекује да учествују у актуелним и будућим промотивним активностима и биће интервјуисани и фотографисани од стране маркетинга.

Као истакнути студенти, амбасадори ће с времена на време доприносити промоцији Универзитета у Вест Лондону, тако што ће подржавати организоване догађаје за научнике или Међународну канцеларију.

Стипендија
За кандидате који се пријављују за септембар 2018. године, Универзитет нуди до 50 стипендија у вредности од пет хиљада фунти.

Пријава и рок пријаве
Можете се пријавити попуњавањем онлајн формулара који можете пронаћи овде, а крајњи рок за пријаву је 15. јул 2018. године.

Извор: iSerbia

Leave a comment