Велики мото скуп и дефиле неколико хиљада мотораша кроз Нови Сад одржаће се у суботу, 26. маја чиме ће званично бити отворена мото сезона у Војводини.

студенти
Идеш ли на мото фест?

Ове године, традиоцинални сустерти бајкера – Мото фест, биће мало другачије организован. Наиме, манифестација се одржава на отвореним базенима на Сајмишту, почиње у петак, 25. маја у 9 ујутро и траје до недеље пре подне. Програм ће се махом одржавати у кампу на Базенима и укључује журке, предавања и концерте.

“Хтели смо заиста да се посветимо бајкерској култури, али и да је приближимо свима. Зато смо током та три дана организовали вежбе прве помоћи у сардњи са Црвеним крстом Војводине, акцију “Кацига главу чува” у сарадњи са саобраћајном полицијом, бајкерске игре и рок концерте”, објашњава Миле Јањић из Мото клуба NS Riders.

Централни догађај, сваке године наравно јесте велики дефиле мотораша улицама Новог Сада који је и овога пута уз пратњу саобраћајне полиције. Дефиле ће се одржати у суботу 26. маја у 17 сати, а очекује се неколико хиљада мотораша из целе Војводине.

Ово је иначе 25 Мото фест који традиционално организује једно од најстаријих бајкерских удружења на територији некадашње Југославије – мото клуб НС Ридерс. Овај клуб, поред мото феста организује и рођендан клуба у децембру месецу, у склопу Мото уније Војводине учествује и у организацији затварања мото сезоне, а делом су учесници и Блоксток фестивала који се увек одржава викенд после мото феста. Сви програми Мото феста отворени су за јавност.

Посетите мото фест за викенд и лепо се проведите!

 

 

Leave a comment