Трећа по реду студентска конференција „Анатомија успеха“ одржава се на Факултету техничких наука у Новом Саду 24. маја 2018. године, а овогодишња тема је “Како успоставити баланс између приватног и пословног живота?”

Пронађи баланс!

Конференција се састоји из два дела, где ће се током првог дела посетиоцима обратити и поделити своје искуство Марија Десивојевић Цветковић, виша потпредседница за стратегију и развој у компанији “Delta Holding”, Саша Поповић, један од оснивача компаније “Vega IT Sourcing” и Светлана Мојић Џакула, власница компаније “Salt&Water” специјализоване за архитектуру и дизајн.

Други део конференције се посвећује бившим студентима Факултета техничких наука, Јелени Мислић која тренутно ради као менаџер ресторана “Fish & Zelenish” и “Project 72”, Милици Радаковић, оснивачу “Милица Радаковић make up студио и school” и Милошу Сараволцу, запосленом у компанији “Norma Group”. Они ће испричати њихову причу о студирању и балансу који су морали да успоставе током студентских дана.
Организатори “Анатомије успеха” су студенти модула Индустријски маркетинг и инжењерство медија са Департмана за индустријско инжењерство и менаџент ФТН-а.
Почетак конференције је у 10 часова у Свечаној сали Факултета техничких наука.
Присуство на конференцији је бесплатно, а заинтересовани регистрацију за учешће могу извршити овде. Више информација на сајту  конференције.
Уживајте!

 

Leave a comment