Сунчани и топли дани су већ увелико почели, а званичан почетак лета сви нестрпљиво ишчекујемо. Полако правимо планове како да га обележимо и наградимо се након успешно завршеног испитног рока. Стога, и овог лета, тим Портала Млади позива све на Сајам Летњих Могућности који су за нешто другачије од уобичајеног!

Сајам летњих могућности те чека!

Ако се осећаш да си исцрпео све типичне дестинације Грчке и Црне Горе и желиш оригиналан провод; желиш да будеш од некоме од помоћи, научиш нешто ново и интересантно, да упознаш нове пријатеље другачијег порекла или чак и зарадиш џепарац, а не знаш одакле да почнеш – помоћи ћемо ти!

И ове године одлучили смо да ти олакшамо проналазак ,,правог” лета. Зато те позивамо да дођеш 21. маја са почетком у 15 časova на 6. спрат Београђанке, Кзм Гнездо (Масарикова 5) и упознаш се са организацијама које омогућавају наведено. На сајму ћеш имати прилику да се информишеш о програмима које нуде наши прошлогодишњи учесници: AIESEC, Фондација Темпус (Ерасмус + програми), Млади истраживачи Србије, Волонтерски центар Војводине, ISWIB (Међународна студентска недеља у Београду), али и они коју су са нама по први пут: Компас каже Србија, American Adventures Work&Travel, Савез извиђача Србије, БЕСТ Београд и Студентска задруга Чукарица М.

Извор: Канцеларија за млае града Београда

Leave a comment