Удружење студената технике Европе – БЕСТ Београд осми пут окупља креативце у Београду на семинару дизајна и брендирања БЕСТ десигн WЕЕК који се одржава од 26. маја до 2. јуна 2018. године на Факултету организационих наука.

Дођи на Best Design Week!

Циљ пројекта је да се заинтересованим студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета Универзитета у Београду омогући овладававање и усавршавање принципа дизајнирања и брендирања. Радионице су намењене онима који тек улазе у свет графичког и wеб дизајна, као и онима који имају искуства, али желе да науче још више.

Учесници ће ове године имати прилику да бирају између чак 4 радионице на основу њиховог досадашњег знања, и то:

  • Design Basic  – намењен је оним студентима који се до сада нису сусрели са графичким дизајном, а желе да науче основе дизајна у програмима Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.
  • Design Advanced – намењен студентима који поседују одређено знање из области дизајна и брендирања, али желе да га прошире и унапреде.
  • Web Design Basic – Циљ радионице је да студенти стекну техничка знања – да науче како направити wеб сајт, које технологије су потребне за то, да се упознају са основама HTML-a i CSS-a.
  • Web Design Advanced – С обзиром на то да се од студената очекује да већ поседују основна техничка знања, фокус ове радионице ће бити UX/UI (User eXperience, User Interface). Поред тога, радионица ће обухватити и основе wеб програмирања – JavaScripta како би учесници научили како да споје дизајн са програмирањем и да учине свој wеб сајт динамичнијим.

Уз наведене четири радионице, организујемо и дан посвећен трендовима савременог дизајна – Design Insight. Циљ је да студентима, заинтересованим да се баве дизајном, представимо нове производе, могућности, алате и технологије у свету графичког и wеб дизајна. Предавању ће моћи да присуствују сви учесници, као и заинтересовани студенти који нису учесници семинара.

Више информација о радионицама можете пронаћи на званичном сајту

Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.

Пријавите се до 18. маја овде. 

Фотографија: Best Design Week

Leave a comment