Сајам пракси и послова под  ,,Open CV Days” у организацији Студентске уније Економског факултета у Београду одржаће се у Дому културе Студентски град 10. маја од 10 до 18 часова.

Припреми свој CV!

И ове године, студенти ће моћи да посете Сајам пракси и послова у Дому културе Студентски град. Више од 20 компанија ће се представити студентима, а све што студенти треба да ураде јесте да припреме свој CV и понесу га на сајам. Када предају свој CV, моћи ће да разговарају са послодавцима, а према речима организатора ће их чекати много изненађења.

Неке од компанија које ће учествовати на сајму јесу: Hotel Hyatt Regency Beograd, Ernst & Young, Delta Holding, msg global solutions, msgNETCONOMY, Banka Intesa као и прошлогодишњи учесници Delhaize, Deloitte, Societe Generale, NCR, Hemofarm.

Први пут, Сајам пракси и запошљавања је организован 2016. године као пилот пројекат, а прошле године, пројекат је проширен у сарадњи са 20 компанија.

Неки од циљева Студентске уније Економског факултета у Београду јесу побољшање услова рада и положаја студената, побољшање квалитета студија, сарадња са научним, културним и студентским организацијама у земљи и иностранству као и промовисање и успостављање сарадње са привредним субјектима.

Након завршетка Сајма  одржаће се и концерт који организује Дом културе Студентски град, од 20 часова. У граду се ових дана могу видети и билборди који најављују Сајам слоганом: “Неко чека на посао, а неко га сам пронађе.”

Извор: iSerbia

 

Leave a comment