Међународни амбасадор стипендија!

Заинтересовани студенти могу да се пријаве за стипендију Међународног амбасадора ако им је понуђено место за студирање на редовном дипломском или постдипломском курсу на Универзитету  Вест у Лондону, који почиње у септембру 2018. године.

Можда је ово твоја шанса!

За кога је намењена стипендија?
Стипендија Међународног амбасадора пружа финансијску подршку за истакнуте студенте који желе постати амбасадори на Универзитету Вест у Лондону. Стипендија Међународног амбасадора даје попуст за трошкове школарине само за прву годину студија.

Ко су Међународни амбасадори?
Међународни амбасадори су активни представници Универзитета. Од њих се очекује да учествују у актуелним и будућим промотивним активностима и биће интервјуисани и фотографисани од стране маркетинга.

Као истакнути студенти, амбасадори ће с времена на време доприносити промоцији Универзитета у Вест Лондону, тако што ће подржавати организоване догађаје за научнике или Међународну канцеларију.

Стипендија
За кандидате који се пријављују за септембар 2018. године, Универзитет нуди до 50 стипендија у вредности од пет хиљада фунти.

Пријава и рок пријаве
Можете се пријавити попуњавањем онлајн формулара који можете пронаћи овде, а крајњи рок за пријаву је 15. јул 2018. године.

Извор: iSerbia

Коментари