Серија уз коју ћете се смејати и плакати. Серија уз коју ћете много тога научити.

this is us
И смех и сузе

 

Од научне фантастике до хорора, трилера и комедија, на интернету можете да пронађете безброј различитих серија, а све у зависности од интересовања и преференција. Међутим, једна серија разликује се од свих осталих. Она показује праве животне вредности и проблеме који се крију иза наизглед савршених живота. То је серија This is us, тј. То смо ми.

 

Велика тројка

Ова топла породична драма прати животе такозване Велике тројкебраће Кевина и Рендала и њихове сестре Кејт. У свакој епизоди, кроз ретроспекцију, пружа нам се увид у њихово одрастање и све оно кроз шта су прошли док су их, с бескрајно много љубави и пажње, одгајали родитељи Ребека и Џек. Међутим, свако дете је прича за себе. Сви они прећутно вуку проблеме из детињства, а ова серија те проблеме приказује на најпоучнији могући начин.

This is us
Велика тројка даје дух овој серији

Главни ликови су:

 

Кевин – Прилично је незадовољан својим животом и постигнућима. Бави се глумом, мада није поносан на улогу која га је учинила популарним. Изузетно је везан за своју сестру Кејт.

 

Кејт – Од детињства води битку са килограмима. Криви себе због једног немилог догађаја из периода када је била тинејџерка. Бави се певањем. Везана је за Кевина, исто колико и он за њу.

 

Рендал – Пословно и породично је остварен. Има супругу и две ћерке и веома је успешан у послу којим се бави. Изузетно је вредан, упоран, амбициозан и заштитнички настројен према својој породици.

This is us
Кевин, Кејт и Рендал

 

Поред ова три лика, чије животе пратимо из епизоде у епизоду, појављује се и много других ликова који, мање или више, утичу на њихове животе.

Оно што ову серију чини посебном су, испред свега, паметни дијалози. Из њих може да се научи толико тога… О родитељству, о љубави, о породици, о братско – сестринским односима. Поред тога, серија је веома динамична. Епизоду са епизодом, клупко се одмотава и константно пратимо развој главних ликова од детињства до одраслог доба. На крају, морамо напоменути да су сви глумци заиста сјајни. Очигледно је да је у питању пажљиво одабрана екипа која је најбољи могући начин изнела ову причу.

Овa серија, у којој главне улоге тумаче Џастин Хартли, Криси Мец, Стерлинг К. Браун, Менди Мур, Мило Вентимиглиа, до сада је приказана у две сезоне. Трећа се очекује у септембру ове године. До тада, препоручујемо вам да погледате прве две. Нећете се покајати.

 

Ања Минић

Leave a comment