Пред нама је још једно, дванаесто по реду, београдско лето током кога ће српску престоницу посетити више од 150 студената из читавог света!

Пријави се и волонтирај!

Међународна студентска недеља у Београду ће се ове године одржати од 15. до 23. јула под слоганом Преузми иницијативу, а домаћи и страни учесници ће имати прилику да уживају у разноврсним манифестацијама забавно-едукативног карактера.

Позивамо све заинтересоване младе да учествују у организацији највећег студентског фестивала у Југоисточној Европи!

Као волонтерима на фестивалу, пружиће им се прилика да стекну различита корисна искуства: од вештина организовања и управљања догађајима до дружења са вршњацима из читавог света и упознавања њихових култура. Будући да је пројекат међународног карактера, званични језик фестивала је енглески.

Волонтерски сектори на фестивалу су:

1. Group guide волонтери/ке, који ће координисати групама учесника приликом одржавања различитих манифестација, а самим тим бити у сталној, непосредној комуникацији са њима.
2. Info&host волонтери/ке, који ће бити на располагању учесницима приликом доласка, смештања и упознавања са основним информацијама током фестивала.
3. Сектор логистика, који представља једну од најбитнијих предуслова за успешно функционисање фестивала.
4. Медија волонтери/ке – видео и фото* који су задужени да забележе све лепе тренутке у току фестивала и претворе их у успомене.

Услови за волонтирање:

• Особе старости између 18 и 30 година са местом боравка у Београду; • Познавање енглеског језика;
* У случају да се пријављујете за медиа волонере/ке, од вас очекујемо да фотографишете/снимате све догађаје током фестивала, због чега је пожељно познавање рада у Фотошоп-у или неком сличног програму за обраду фотографија и монтирање видеа. Медиа сектор традиционално највише сарађује са ПР тимом, будући да им управо они обезбеђују део материјала за саопштења, сајт и све друштвене мреже. Волели бисмо да видимо и ваш досадашњи рад, те очекујемо ваш портфолио приликом пријављивања.

Како се пријавити?

Пријавни формулар се налази на сајту www.iswib.org.
Рок за пријављивања волонтера је 13. мај, 00:59. Више информација о пријављивању, волонтирању и фестивалу можете пронаћи на званичном сајту , као и на Фејсбук страницама.

Leave a comment