На ПМФ-у у Новом Саду очекује нас занимљив викенд. Погледај шта нас чека у наставку!

         Прошетај се до ПМФ-а за викенд!

Ноћ биологије

Манифестација Ноћ биологије одржаће се 20. априла од 17 до 24 часова на Департману за биологију и екологију, на адреси Трг Доситеја Обрадовића 3.

Припрема се мистична и прелепа ноћ у којој ћемо публику покушати да освојимо узбудљивим спојем забаве и науке, а кроз чари биологије приближимо природу и унесемо пролеће у живот. Са љубитељима природе дружиће се студенти, сарадници, асистенти и професори биологије и екологије кроз више од 50 интерактивних радионица. Сви програм су бесплатни!

Пробни пријемни на ПМФ-у

И ове године Студентски парламент у сарадњи са Савезом студената организује пробни пријемни који ће бити одржан у недељу, 22. априла са почетком у 14 часова. Матуранти ће тако бити у прилици да провере своје стечено знање али и да виде како ће то изгледати на правом пријемном испиту. Након теста сви заинтересовани ће моћи да попричају са члановима Студентског парламента као и представницима удружења која се налазе на ПМФ-у.

Пробни пријемни биће одржан у Амфитеатру „Михајло Пупин“ на Департману за Физику и Департману за математику и информатику, учешће је бесплатно и пријаве трају до петка, 20.4.

Контакт за више информација: Раде Седлан – 0641086465

Leave a comment