Поводом десетог јубиларног издања Serbia Fashion Week-а, 20. априла у 18 часова у Свечаној сали школе „Милева Марић-Ајнштајн“ у Гагариновој улици број 1 у Новом Саду биће одржана изложба фотографија „The best moments of Serbia Fashion Week“ by: Владимир Величковић.

Позивамо те на изложбу фотографија!

На изложби ће бити представљене фотографије чији је аутор Владимир Величковић, менаџер фото департмана Serbia Fashion Week-а. Владимир је рођен 15.07.1993. године. Смер фотографије у средњој Графичкој школи завршио је 2012. године, а овим послом бави се 9 година. Поред модне фотографије, успешно се бави и концертном и корпоративном фотографијом.

Својим будним оком и објективом Владимир је пропратио ревије неких од најзначајнијих домаћих и светских модних дизајнера који су прошли кроз Српску недељу моде као што су Eymeric Francois, Ludovic Winterstan, Erik Rosete, Dair, Бата Спасојевић, Звонко Марковић, Бошко Јаковљевић, Младен Миливојевић Барон, Снежана Дакић, Марија Шабић и многи други. На изложби ће бити представљен избор најлепших модних фотографија са претходних издања Serbia Fashion Week-а.

Serbia Fashion Week биће одржан од 24. до 29. априла на пет локација у Новом Саду које ће моду представити на несвакидашњи начин. Спектакуларно отварање Serbia Fashion Week-а биће одржано у Дунавском парку, алтернативна мода биће приказана у Кинеској четврти – у СКЦ Фабрици, изложба у Галерији Матице српске, ревијални део у Конгресном центру Мастер Новосадског сајма, док ће затварање бити одржано у Српском народном позоришту.

Улазнице за Serbia Fashion Week у продаји су на продајним местима GigsTixa и путем сајта.

Leave a comment