27. априла у Envoy Conference Центру у Београду биће одржана конференција Нови лидери, једна од највећих мотивационих конференција за младе у Србији. Конференција се одржава у оквиру пројекта „Нови лидери 2018“, а ово је већ дванаести пут да се у Београду организује завршница овог пројекта, који се поред Београда реализује у градовима широм наше земље.

Конференција која ће ти пружити нове погледе на свет!

Пројекат је започет 2006. године и од тада сваке године млади имају прилику да чују примере лидера из свог окружења. Идеја је да се јача лидерство у Србији, подстицањем младих људи на проактиван начин размишљања и покретање иницијатива у смеру позитивних друштвених промена. Ове године се, поред Београда, конфернеција одржава у још 11 градова.

Овогодишњом темом „Где идеје праве први корак“ мотивишу се млади да преузму иницијативу за боље сутра и направе први корак у својој каријери у области предузетништва или корпоративном свету, као и да се окрену активизму на локалном нивоу. Говорници који ће бити инспирација младима ове године у Београду су Милан Маглов, Тијана Копривица, Матеја Живадиновић, Галеб Никачевић, Иван Билди, Тамара Ћосић, Петар Васић, Марко Николић и Јована Миљановић.

Конференција ће окупити преко 150 младих делегата из целе земље и истакнуте лидере из нашег друштва. Осим говорника, представиће се и представници компанија који ће водити интерактивне радионице.

Учешће је потпуно бесплатно, а сви заинтересовани могу се пријавити путем следећег линка.

Новости о Конференцији Нови лидери можете пратити на Фејсбук и Инстаграм страници.

Извор: najstudent.com

Leave a comment