Велики рејв на отвореном, дводневни фестивал Dance Park, који траје од 8. до 9. јуна на паркингу Fashion Park Outlet центра у Инђији окупиће на хиљаде рејвера и 30 најактуелнијих ди-џејева.

Амели Ленс

Поред већ објављених мега звезда сцене, Umeka и Ten Walls-а, Лее Добричић, Илије Ђоковића, Кристијана Молнара, Александре Дуенде, Данијела Чехранова ака Ласт95, Dee-а, Goya-е, Невене Јеремић, Nemax-а, Немање Вановића, Mancha-е, MarkPanic-а, Петера Портмана, Space Motion-а, Teo Trunk-а, Тијане Кабић,  Wet Dreamsекипе, Жељка Нинића и Zweina, на Dance Park фестивалу наступиће најпознатији француски DJ Oxia и Reinier Zonneveld који тренутно доминира модерном техно сценом! Lineup-у су се придружили и сјајни Петар Дундов, Concrete DJz и ТКНО који ће наступити b2b са Andrew Meller-ом.

Један од најтраженијих ди-џејева данашњице, Oxia враћа се у Србију међу бројне фанове. Овај француски продуцент бави се музиком још од своје 15. године, а током своје двадесетогодишње каријере стекао је огромну популарност, наклоност својих колега и сарадњу са неким од највећих светских ди-џеј имена као што су Agoria и Miss Kittin.

Један од најпродаванијих техно продуцената тренутно, Reiner Zonneveld стиже право на Dance Park фестивал. Партијанерима у Србији ће представити свој невероватно моћан лајв наступ по којем је постао препознатљив на бројним великим журкама и највећим светским фестивалима. Упркос томе што је млад, Zonneveld је већ завладао многим престижним топ листама укључујући велики Beatport.

Превоз из Београда и Новог Сада

За праве партијанере и оне који су већ резервисали 8. и 9. јун за незабораван провод, организован је превоз из Београда и Новог Сада по цени од 590 динара дневно.

Early bird дводневне улазнице за Dance Park фестивал по цени од само 1490 динара пуштене су у продају! Контигент дводневних еarly bird улазница је ограничен, зато пожури на продајна места Gigs Tixa или њихов сајт и обезбеди их на време!

Подстакнути љубављу према музици, журкама и најбољој публици, београдски Raveolution и новосадски Green Love Фестивал који иза себе имају преко 50 успешних журки, удружују снаге у стварању нове техно фестивалске магије! На фантастичној локацији и уз најпрестижније светске ди-џејеве биће одржан јединствени музичко сценски доживљај – мега рејв под отвореним небом! Фестивал ће угостити више десетина хиљада посетилаца из земље и иностранства, а посетиоце очекују журке под отвореним небом уз најсавременије аудио-визуелне ефекте, вансеријски извођачи и организован превоз из Београда и Новог Сада, као и могућност боравка на локацији током оба дана трајања фестивала.

Све информације прати путем званичне Фејсбук и Инстаграм странице Dance Park фестивала.

Leave a comment