У среду, 18. априла у 18 часова одржаће се радионица „Бизнис планирање“ чији циљ је да младе упозна са концептом друштвеног предузетништва.

Прилика за младе Новосађане и Новосађанке!

На радионици „Бизнис планирање“ учесници ће савладати теоретске оквире бизнис планирања и развијати конкретан бизнис план, најосновнијег типа.

Наш фокус је на потенцијалу младих да стварају промене, но радионица је отворена за све активне и заинтересоване грађане и грађанке, без обзира на године.

Овај догађај је део серије радионица на тему друштвеног предузетништва које ће се одржати у твом граду и које ти могу послужити као увод и користан тренинг за такмичење Social Impact Award. Ово такмичење ти пружа прилику да пријавиш и уз нашу помоћ развијеш план за реализацију твог друштвеног предузећа.

Погледај распоред и теме радионица.

Шта је Social Impact Award?

Social Impact Award је едукативни програм и такмичење идеја за младе од 15 до 30 година којим желимо да развијемо и имплементирамо иновативна решења за друштвене и еколошке проблеме. Наша мисија је да промовишемо дух друштвеног предузетништва кроз едукацију, подршку и повезивање. Ако желиш да сазнаш више о Social Impact Award посети наш сајт или ФБ страницу.

Пројекат Social Impact Award спроводи организација Разливалиште, у сарадњи са Ерсте банком, Coca-Cola HBC Србија и Црна Гора, Аустријском развојном агенцијом, Ерсте Фондацијом и Стартит центрима.

Пријава

Радионица ће се одржати у среду, 18. априла, са почетком у 18 часова у просторијама новосадског Стартит центра, на адреси Мирослава Антића 2. Присуствовање радионици је бесплатно. Пријави се попуњавањем кратког формулара.

Leave a comment