У понедељак, 16. априла у 18 часова одржаће се радионица „Бизнис планирање“ чији циљ је да младе упозна са концептом друштвеног предузетништва.

Направи корак ка свом предузетничком сну!

На радионици „Бизнис планирање“ учесници ће савладати теоретске оквире бизнис планирања и развијати конкретан бизнис план, најосновнијег типа.
Наш фокус је на потенцијалу младих да стварају промене, но радионица је отворена за све активне и заинтересоване грађане и грађанке, без обзира на године.

Овај догађај је део серије радионица на тему друштвеног предузетништва које ће се одржати у твом граду и које ти могу послужити као увод и користан тренинг за такмичење Social Impact Award. Ово такмичење ти пружа прилику да пријавиш и уз нашу помоћ развијеш план за реализацију твог друштвеног предузећа.

Погледај распоред и теме радионица.

Шта је Social Impact Award?

Social Impact Award је едукативни програм и такмичење идеја за младе од 15 до 30 година којим желимо да развијемо и имплементирамо иновативна решења за друштвене и еколошке проблеме. Наша мисија је да промовишемо дух друштвеног предузетништва кроз едукацију, подршку и повезивање. Ако желиш да сазнаш више о Social Impact Award посети наш сајт или ФБ страницу.

Пројекат Social Impact Award спроводи организација Разливалиште, у сарадњи са Ерсте банком, Coca-Cola HBC Србија и Црна Гора, Аустријском развојном агенцијом, Ерсте Фондацијом и Стартит центрима.

Пријава

Радионица ће се одржати у понедељак, 16. априла, са почетком у 18 часова у просторијама београдског Стартит центра, на адреси Савска 5. Присуствовање радионици је бесплатно. Пријави се попуњавањем кратког формулара.

Leave a comment