Студентска организација BEST Ниш те позива да се пријавиш на неки од 12 академских курсева и проведеш десетак незаборавних дана са студентима из целе Европе. Једино што плаћаш је пут до града у коме се организује курс и котизацију за учешће до 11е. Услов је да си студент Универзитета у Нишу. Пријављивање је почело и траје до 22. априла 2018. године.

Пријави се за међународне курсеве!

Шта добијаш ако се пријавиш?

  • Предавања стручњака из различитих области. Курсеви су идеална прилика за студенте да науче нешто ново из области која их занима. Предавачи су стручна лица, који ће се потрудити да ти на што бољи начин пренесу своја знања. Сва предавања су на енглеском језику.
  • По завршетку курса добијаш сертификат за одслушани курс. Факултети често признају те сертификате, тако да можеш добити од 0.5 до 2 ЕСПБ бода.
  • Дружење са студентима Европе. Поред академског дела курса, имаћеш прилику да се дружиш са студентима из других европских земаља, обиђеш град у коме се одржава курс, да упознаш њихову културу, али и да на најбољи начин представиш своју.
  • Свим учесницима је обезбеђен смештај, оброк, као и сав материјал потребан за одржавање самог курса.

Како се пријавити?

Ако ти све ово делује занимљиво можеш се пријавити на сајту www.best.eu.org. За пријаву је потребно написати мотивационо писмо на енглеском језику. Уколико не знаш како, погледај следећи линк: https://www.best.eu.org/courses/howToWriteAMotivationLetter.jsp.

BEST (Board of European Studnets of Technology) је непрофитна, аполитичка, студентска организација која делује као мост између Универзитета, студената и компанија. Овај вид размене студената и стицања нових искустава је у традицији БЕСТ-а већ дуги низ година, а студенти широм Европе имају прилику да прошире знања из многих области и обиђу земље попут Шпаније, Пољске, Русије, Турске, Норвешке, Италије, Словеније и многих других.

За све додатне информације и питања о јесењој сезони курсева, као и другим догађајима и раду БЕСТ-а, можеш нам се обратити путем мејла: nis@best.eu.org.

Leave a comment