Удружење младих новосадских интелектуалаца и Новосадски едукативни центар те позивају на промоцију програма  „Покрени се за посао“.

          Буди сам свој газда уз подршку!

Циљ конкурса је да подржи покретање и унапређивање малих и породичних предузећа широм Србије који имају добру, иновативну и одрживу пословну идеју.

Програм „Покрени се за посао“ ове године пружа:

  • донацију у виду опреме, лиценци или сертификата, стандардизације и оптимизације неопходне за покретање или унапређење бизниса, у вредности до 10.000 долара, уз обавезно финансијско учешће у износу од 20 одсто вредности гранта;
  • пословне и стручне обуке;
  • сталну саветодавну и менторску помоћ.

Промоција програма ће се одржати 05.04.2018. године, са почетком од 17:00 часова, у Новом Саду, у Заводу за здравствену заштиту студената, на четвртом спрату, у улици Симе Милошевића 6.

Детаљније информације о конкурсу, начину пријављивања, као и сам бизнис план за конкурс можеш пронаћи на сајту програмаwww.pokrenisezaposao.rs/

Кроз програм је до сада подржано 711 предузетника из 114 општина, реализовано је преко 900 пословних и стручних обука и обезбеђени услови за запослење преко 2000 људи из свих крајева Србије.

Leave a comment