Еуробанка је расписала наградни конкурс за дизајн хуманитарне картице „Еуробанк Велико срце“, који ће трајати до 20. априла. Конкурс је први корак ка реализацији пројекта „Школа као нацртана за вас“, који је за циљ има побољшање услова за рад и учење у средњим економским школама у Србији. Од сваке трансакције коју клијенти Еуробанке изврше Мастеркард картицом „Еуробанк Велико срце“ одвајаће се одређени део средстава за реновирање учионица, кабинета и куповину неопходне опреме, без додатних трошкова за кориснике картице.

Дизајнирај баш ти хуманитарну Мастеркард картицу!

За учешће на Конкурсу потребно је послати пријаву са потписаном Изјавом о пристанку за прикупљање, обраду и коришћење података о личности и један цртеж / креативно решење (дизајн и техника по избору), поштом на адресу: Еуробанк а.д., Сектор маркетинга и корпоративне комуникације, Вука Караџића 10, 11 000 Београд. Сва потребна документација може се преузети са веб странице Еуробанке .
Право учешћа имају сви ученици средњих школа, узраста од 15 до 19 година са пребивалиштем у Републици Србији.
Најбољи цртеж/дизајн и победника Конкурса проглашава жири, састављен од представника Еуробанк, представника Мастеркард-а, представника Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Леонтине Вукомановић, помоћника директора Дечијег културног центра.

Награда је двонедељно усавршавање енглеског језика у Великој Британији у зависности од узраста победника у: „Oxford International-Royal Halloway University of London“ или „London South Bank University“ у организацији Привредног друштва за туризам КУБ д.о.о, специјализованог за образовна путовања. Пропратне трошкове издавање визе, авионске карте, путно осигурање сноси Еуробанка.

Картица која има велико срце – Мастеркард картица „Еуробанк Велико срце“ – је стандардна кредитна картица, али је њена крајња намена усмерена ка побољшању услова за безбрижније одрастање и учење деце у Србији. Грађани који се одлуче за ову картицу немају никакве додатне трошкове, али њеном употребом доприносе важном хуманом циљу – реконструкцији средњих школа у Србији.

Leave a comment