У суботу, 14. априла од 11 до 17 часова одржаће се семинар „Лабораторија утицаја“ чији циљ је да младе упозна са концептом друштвеног предузетништва.

Семинар о друштвеном предузетништву „Лабораторија утицаја” има за циљ да младим људима од 15 до 30 година пружи прилику да развију идеје, добију знања и савладају алате за покретање сопственог друштвеног предузећа. Кроз серију радионица – од тога како доћи до идеје, до њеног развоја и креирања бизнис модела и бизнис плана, до представљања идеје пред инвеститорима – желимо да подстакнемо младе да развијају своје предузетничке идеје које утичу на друштвене и еколошке проблеме.

Наш фокус јесте на потенцијалу младих да стварају промене, но семинар је отворен за све активне и заинтересоване грађане и грађанке, без обзира на године.

Семинар ти може послужити као увод и користан тренинг за такмичење Social Impact Award. Ово такмичење ти пружа прилику да пријавиш и уз нашу помоћ развијеш план за реализацију твог друштвеног предузећа.

Шта је Social Impact Award?

Social Impact Award је едукативни програм и такмичење идеја за младе од 15 до 30 година којим желимо да развијемо и имплементирамо иновативна решења за друштвене и еколошке проблеме. Наша мисија је да промовишемо дух друштвеног предузетништва кроз едукацију, подршку и повезивање. Ако желиш да сазнаш више о Social Impact Award посети сајт или ФБ страницу.

Пројекат Social Impact Award спроводи организација Разливалиште, у сарадњи са Ерсте банком, Кока-Кола ХБЦ Србија и Црна Гора, Аустријском развојном агенцијом, Ерсте Фондацијом и Стартит Центрима.

Семинар ће се одржати у суботу, 14. априла, са почетком у 11 часова у просторијама суботичког Стартит центра, на адреси Корзо 1.

Присуствовање радионици је бесплатно. Пријави се попуњавањем кратког формулара.

Извор: najstudent.com

Leave a comment