Како да напишеш добар ЦВ? Које „пушкице“ ти је послодавац већ оставио у тексту огласа за посао? Зашто је важно ЦВ прилагодити сваком огласу за посао? Шта ако немаш радног искуства, а желиш да конкуришеш? Како да ти ЦВ обезбеди позив у наредни круг селекције? Чему у ствари служи то мотивационо писмо?

Нека те пријава за посао презентује у најбољем светлу!

Ако те занимају одговори на сва ова питања, чекамо те на предавању „Писање ЦВ-ја и мотивационог писма, припрема за разговор за посао“ у уторак 10. априла, у 18 часова, у Малој Сали СКЦ. Предавач ће бити главом и брадом Драган Шолаја, уредник садржаја на сајту Poslovi.infostud.com, који свакодневно комуницира са кандидатима и помаже им да унапреде свој наступ на тржишту рада.

Кроз практичне примере и живу интеракцију желимо да помогнемо студентима да се што боље припреме и касније снађу у потрази за послом. Сајт Poslovi.infostud.com већ 15 година спаја послодавце и оне који су посао траже и верујемо да можемо да са вама поделимо пуно корисних искустава и савета.

Анализираћемо текст огласа, бавићемо се структуром и битним ставкама у ЦВ-ју, појаснити зашто је мотивационо писмо додатни канал за лично брендирање. На часак ћемо се ставити и у ципеле послодаваца и видети шта је њима битно приликом избора кандидата.

Након овог предавања огласе за посао ћеш читати на другачији начин и биће ти пуно јасније како да на њих одговориш својом пријавом за посао.

Придружи нам се 10. априла, чекамо те. Предавање је бесплатно, али је потребно да се пријавиш.

Извор: najstudent.com

 

Leave a comment