Краљевски Ред Витезова позива младе људе витешког духа, племићког понашања и снажне вере у витештво у култури, уметности и спорту, да се придуже 1. фестивалу витештва са немањићком традицијом – ВИТЕЗ ФЕСТ-у 2018 („Недеља витештва“ од 25. до 30.марта ; Фестивал : 31.март – 01. април, Калемегдан).

Буди део ВИТЕЗ ФЕСТ-а!

ВИТЕЗ ФЕСТ је мултимедијални витешки фестивал који се одржава на велики празник деце – Врбицу/Цвети на Београдској тврђави. Под слоганом: „КЛИНЦИ И КЛИНЦЕЗЕ, ПОСТАНИТЕ ПРИНЧЕВИ И ПРИНЦЕЗЕ!“, оживљава праву, правцату модерну интерактивну бајку. Витезови, племкиње, принчеви и принцезе у средњовековним одорама, на простору витешког Београда из 15. века, многобројним посетиоцима, туристима, медијима представиће Србију у новом руху – као земљу витештва у свим сегментима друштва.

Тражимо витезове, племкиње, принчеве, принцезе који ће веродостојно представљати витешку Србију Деспота Стефана Лазаревића и оправдати поверење и покровитељство Кнегиње Линде Карађорђевић и њених синова принчева Ђорђа и Михајла.

Опис задужења: Фотографисање фестивала
Трајање ангажовања: 24.03 – 01.04.
Радно време: 2-6 сати дневно (по договору 08 – 21 часова) Сви волонтери ће добити Сертификат о волонтирању.

Пријаве су могуће до 25.03.2018.

Извор: portalmladi.com

 

Leave a comment