Пронађи себе међу наших 5 тимова и упусти се у нова незаборавна искуства која ће ти СОФА сигурно обезбедити.

Конкурс за чланове СОФА тима

СОФА представља потпуно нов концепт пружања услуга онима који желе да се баве спортом. Тим студената вредно ради како би СОФА постала препознатљива свима и како би допринела бољем и здравијем животу студената и омладини. Отварамо нове позиције у нашем удружењу. Стога тражимо мотивисане, дружељубиве и особе жељне нових знања и искустава да се придруже нашој екипи и постану део велике СОФА породице.

Тим за спорт

Тим за спорт је део удружења СОФА која у рукама држи све спортске активности које се спроводе у оквиру СОФА пројекта. Тако се тим за спорт, на челу са координатором, бави проблематиком квалитета и континуитета СОФА услуга. Чланови тима за спорт учествују у реализацији редовних СОФА активности, где је сваки члан тима у обавези да прати реализацију активности за коју је задужен и тако прикупља информације од корисника, анализира ефективност тренера или аниматора на основу чега оцењује постигнуте резултате и поводом тога даје препоруке за усмеравање рада осталим тимовима. Такође, чланови тима за спорт покрећу иницијативу за увођење нових спортских активности и без њега СОФА не би постојала.

Тим за ХР

ХР тим се бави пре свега процесом развоја и унапређења СОФА удружења. Примарна улога ХР тима јесте управљање људима односно члановима удружења, подстицање позитивног духа како би се остварили циљеви СОФА-е. Зато ХР тим представља стуб наше организације који нас држи на окупу и чини нас целином. Реализација интерних обука и тренинга, тимбилдинга, пружање подршке члановима, креирање и ажурирање базе чланова, давање смерница за унапређење су само неки од занимљивих задатака који наш тим обавља. Наш циљ је да повећамо продуктивност и ефикасност сваког посебног сектора. Ако си комуникативан, одговоран, волиш да радиш са људима, бринеш о међуљудским односима, ово је прави тим за тебе.

Тим за маркетинг и односе с јавношћу

Добар маркетинг тим је неопходан за успешно функционисање спортског удружења СОФА. Ако си креативан, комуникативан, сналажљив, волиш да се дружиш, забављаш и упознајеш нове људе, пријави се и учествуј у осмишљавању креативних кампања, промоцији удружења, оглашавању на друштвеним мрежама, као и осмишљавању текста за блог сајта и дизајна промотивног материјала. И још нешто. Ако си амбициозан, аматер у области фотографије или дизајна, волиш да фоткаш, пријави се и помози нам да прикупимо материјале за активности, турнире, тренинге, али и промоције. Битно нам је да донесеш добро расположење, своју креативност и жељу са радом.

Тим за ИТ

ИТ тим је одговоран за осмишљавање стратегије развоја СОФА сајта и активности везане за област информационих технологија. Чини их мала али одабрана група људи која је компетентна за ову позицију, па се тако и компетентност очекује и за особу која би се придружила овом тиму. ИТ тиму је потребан нови девелопер, стога уколико имаш вештине из те области, пријави се!

Тим за ЦР
Способност професионалне и формалне комуникације, како усмене, тако и писмене, неопходна је кроз рад у компанијама у било ком сектору. ЦР тим је тим који се бави проналажењем спонзора за активности СОФА организације и води комуникацију са представницима компанија. Као члан овог тима можеш да научиш како треба да пишеш маил-ове, водиш састанке, како да саставиш добру понуду за партнерство и спонзорство и како да презентујеш битне карактеристике неког пројекта.
Ако желиш да будеш део ЦР тима и СОФА удружења и допринесеш организацији бесплатних физичких активности за омладину и помогнеш да се за учеснике обезбеде добри поклони и производи, пријави се за овај тим.

Уколико си заинтресован да будеш део наше организације потребно је да попуниш пријаву и пошаљеш свој ЦВ на мејл  info@sofa.rs до 23. марта. Срећно!

Пријава се налази на линку.

Извор: portalmladi.com

Leave a comment