Вечерас смо гледали реванш утакмице између Бешикташа и Бајерна, који  су играли у Турској, и Барселоне и Челсија, који су играли у Шпанији.

Лига шампиона

Бешикташ 1-3 Бајерн

Бајерн је повео већ у 18. минуту, голом Тиага Алкантаре.

Већ на почетку другог полувремена Бајерн је добио још један гол предности, али овога пута захваљујући аутоголу Гохана Гонула. Вагнер Лов је незнатно смањио ову разлику у 59. минуту, постигавши гол за Бешикташ. Међутим за коначни резултат од 8:1, гол је постигао  Вагнер у 84. минуту.

лига шампиона

Барселона 3-0 Челси

На домаћем терену Барселона је показала зашто је један од најбољих тимова. Иако је Челси имао добрих прилика за напад, ниједну шансу нису искористили. Са друге стране, Меси је постигао два гола за Барселону, у 3. и 63. минуту. Тиме је постигао укупно сто голова у утакмицама Лиге Шампиона.  У стрелце се уписао и Дембеле у 20. минуту

Коначан резултат ових сусрета је дакле 4:1 у корист Барселоне.

лига шампиона

Морамо на крају признати да је било очекивано да ће Бајерн проћи даље и да је Барселона свакако била фаворит. Ипак за разлику од Бешикташа који је још у прошлој утакмици окончао своју судбину у овом такмичењу, Челси је ипак имао шансе које није искористио.

Адријана Турајлић

Фотографија: www.sport.net

Leave a comment