Позивамо те да се пријавиш за Зборник радова под називом „Нова научна едукативна мисао“ ИССН број 2334- 8631. Зборник издаје Ном Центар.

Научи како да пишеш радове кроз добру рецензију!

Оно што је у нашем Зборнику другачије, јесте да желимо да помогнемо свима да објаве стручне и научне радове. Пракса нам је показала да многи сматрају да познају технику писања, и да су им радови добри за публиковање, све до момента док рад не пошаљу за објаву. Најбољи начин да постанеш добар/-а у писању јесте да што више пишеш, публикујеш и усавршаваш се. Стога, ту смо да ти помогнемо да своје стручне радове објавиш, указаћемо ти рецензијом на шта треба обратити пажњу уколико нешто није у реду. Наш Зборник постоји као пројекат удружења, намењен је нашим члановима као и онима који нису. Када код нас рад објавиш имаш могућност чланства и учешћа у другим активностима удружења.

Наша жеља јесте да едукација буде доступна свима, без обзира на нечије материјалне могућности. Пуних пет година, наш Зборник уз минимум улагања помаже, нарочито младима, којима је публиковање битно и важно.

Ко може да се пријави?

Зборник је отворен за све који имају факултетско образовање, што значи студенти свих нивоа студија, као и истраживачи и они који су студије завршили.

Које теме се могу пријавити?

Зборник промовише највише социјалну иновацију, желимо да прикажемо где социјална иновација сусреће друштвене науке, тако да све теме које представљају иновативна решења, или примену неких досадашњих истраживања на другачији начин, имају код нас предност. Такође, добродошле су све теме друштвеног усмерења, економије, права, менаџмента. Имали смо учеснике из области културе, уметности, филозофије и филологије. Исто тако ако не знаш да ли је твоја тема прихватљива и имаш готов рад, пиши нам, добићеш у најкраћем року одговор.

Како се пријавити?

Поступак објаве траје 3 месеца, где је први месец резервисан за пријаву, други за формалности око документације и рада и трећи за објаву. Први корак је пријавни формулар који можеш преузети овде или нам писати на неку од мејл адреса (nomcentar@gmail.com или office@nomcentar.com). Пријавни формулар преузми, попуни, нама пошаљи и добићеш одговор са детаљима.

Рок за пријаву

02. април 2018. године: до назначеног датума нам шаљеш пријавни формулар, након тога, ако твоја пријава буде усвојена, улазиш у поступак објаве, а коначне радове и остале формалности завршаваш до 30. априла, објава крајем маја 2018. године.

Шта добијаш учешћем?

Објаву рада, штампани примерак на кућној адреси и пдф верзију на мејлу. Могућност учлањења и учешћа у другим активностима удружења.

Информације и контакт:

nomcentar@gmail.com
office@nomcentar.com

Извор: najstudent.com

Leave a comment