ИТ сајам запошљавања и светски познати предавачи у ИТ индустрији окупиће новосадску ИТ сцену 20. и 21. априла у Мастер центру.

Упознај се са стручњацима из ИТ заједнице!

Новосадски програмери ће бити у прилици да се упознају са неким од најпожељнијих послодаваца у ИТ индустрији у Новом Саду, стекну нова знања и познанства у ИТ-ју, уз умрежавање и добру забаву. Улаз на ИТ сајам запошљавања је бесплатан уз ПРИЈАВУ.

Поред ИТ сајма запошљавања где ће се на занимљив и интерактиван начин представити ИТ компаније и понудити нова радна места, присутни ће моћи да присуствују квалитетним предавањима стручњака који говоре на највећим светским ИТ конференцијама о актуелним темама и технологијама у ИТ-ју. Овом приликом новосадским програмерима представиће се људи који су своја искуства стицали у Microsoft-у, PayPal-у, Опери и другим компанијама.

Догађај у Новом Саду је део Недеље у ИТ-ју коју организује ИТконект од 14. до 21. априла, у више градова широм Србије. Осим Новог Сада, догађај ће бити одржан и у Београду у хотелу Метропол, 14. и 15. априла, и у Нишу у Официрском дому 17. априла, где ће се окупити представници ИТ заједнице.

Организација ИТконект на овај начин жели да да покаже величину и значај ИТ сцене у Србији, коју чине и локалне заједнице. Квалитетни ИТ стручњаци постоје широм Србија, а ИТконект ће их ове године, по четврти пут, окупити у три највећа ИТ центра у Србији – Београду, Новом Саду и Нишу!

Главни партнер догађаја у Новом Саду је Continental Automotive, а неке од компанија које ће се представити на ИТконекту у Новом Саду су Vivify Ideas, Exlrt, Symphony, Microsoft Development Center Serbia, Intens, Adecco Information Technology и други.

Више о предавачима и конференцији погледај на линку.

ИТконект је растућа регионална заједница, која окупља преко 90 ИТ компанија, 8000 ИТ стручњака и више десетина ИТ организација, indie гејминг студија и едукативних установа.

Leave a comment