Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са Школом рачунара и програмирања „Винча“ расписао је позив за једног практиканта на позицији веб девелопер.

Постани веб девелопер у Винчи!

Школа рачунара и програмирања „Винча“ послује у саставу Института за нуклеарне науке „Винча“ Универзитета у Београду. Познати смо и признати по квалитету који испоручујемо дуже од 30 година. Посвећени смо развоју талената кроз образовање из области информационих и дигиталних технологија од 1985. године. Наш успех меримо кроз успех наших клијената. До данас поверење нам је указало више од 42.000 задовољних полазника па се можемо сматрати лидером и највећом школом рачунара на овим просторима. Више од 180 великих предузећа изабрало је школу рачунара „Винча“ као свог пословног партнера и свој тренинг центар. Школа рачунара „Винча“ је Мајкрософт партнер и Цертификовани Аутодеск тренинг центар.

Позивају се заинтересовани кандидати са Универзитета у Београду са факултета из групације природно-математичких и техничко-технолошких наука да се пријаве за праксу и учествују на пројекту развоја веб апликација школе рачунара и програмирања „Винча“.

Услови

  • Знање HTML, CSS, javascript, PHP (Предност имају кандидати са познавањем CMS и Pyton),
  • Познавање основа UI дизајна,
  • Да има одличне комуникационе вештине и да је фокусиран ка резултатима
  • Да поседује диплому / сертификат релевантне образовне установе
  • Да показује проактивност, креативност, тимски дух и флексибилност

Начин пријаве
Уз назнаку Пракса ВебДевелопер послати ЦВ са мотивационим писмом на мејл адресу: posao@vincaskola.rs и попунити пријавни формулар на следећем линку.

Рок за пријаву је до 27.03.2018. године.

Извор: prakse.rs

Leave a comment