Под патронатом Амбасаде Грчке у Београду, Хеленско привредно удружење Србије у сарадњи са Универзитетом у Београду – Центром за развој каријере, четврту годину заредом организује тромесечну праксу за студенате у компанијама-чланицама Удружења.

Буди практикант у програму Грчком иницијативом до радног искуства

Програм под називом „Грчком иницијативом до радног искуства“ намењен је студентима завршних година основних и мастер студија који желе да стекну прва радна искуства, повежу се са тржиштем рада и умреже у грчко пословање у Србији. Кроз програм је до сада прошло преко 60 студената који су квалитет праксе у евалуацијама оценили високим оценама, а најбољи су по обављеној пракси добили посао.

Ове године у програму ће учествовати компаније: Alumil YU Industry, LG Hemija, Mercure Belgrade Excelsior Beograd, Kleemann Liftovi, Intelli, Junior, Eurofast global, Inos Balkan, Eurobank и Eko Serbia.

Са свим наведеним компанијама Универзитет у Београду има потписане споразуме о сарадњи на пољу организације и реализације студентске праксе.

Услови

Програм је намењен студентима завршних година основних и мастер студија различитих факултета у саставу Универзитета у Београду.

Начин пријаве

Конкурс ће бити отворен до недеље, 11.марта 2018. године (до поноћи).

Пријављивање студената ће се обављати преко портала www.studentskapraksa.com.

Неопходно је да кандидати направе кориснички налог у зони за студенте. Студенти који су заинтересовани да се пријаве за праксу морају обавезно да додају на свом профилу биографију – ЦВ. После стандардних корака верификације налога преко е-поште студенти могу да приступе бази пракси, у којој се налазе детаљни описи отворених позиција за праксу и дугме за пријаву.
Селекцију кандидата ће обављати компаније учеснице у периоду до 16. марта 2018.

Извор: prakse.rs

Leave a comment