Студентска организација група за СПЕКОФ, сада већ традиционално, организује четврти по реду пројекат „Interviewing Week“ на Економском факултету у Београду. Ове године, одржаће се 27. и 28. фебруара, а погледај и зашто би требало да га посетиш!

Стекни вештине које су ти потребне за тражење посла!

Идеја самог пројекта је да кроз радионице и предавања припреми студенте завршних година за оно што их чека по завршетку факултета, а то је аплицирање за радно место. На радионицама студенти ће научити нешто више о пословном бонтону, како да се представе, које су то мале тајне до радног места, као и да се упознају са целокупном процедуром селекције кандидата. Осим тога на панел дискусији ће имати прилику да чују приче неких од најуспешнијих пословних људи наше земље.

Ту су интерактивне радионице, као што су симулације разговора за посао, где ће студенти научити на шта да обрате пажњу, шта да поправе, како да привуку пажњу и заинтересују саговорнике, као и које су то најпроблематичније тачке разговора кандидата. Делегати ће добити савете шта могу да поправе и начине на које да унапреде свој ЦВ.

Ове године панел Пут ка успеху ће бити отвореног типа за све оне који су заинтересовани да чују о путу који су прошли неки од најуспешнијих људи у областима којима се баве. Он ће бити одржан у професорској сали на Економском факултету у Београду у термину од 17:30 – 19:00 дана 27.02.2018.

Након панела такође отвореног типа биће и сајамско представљање компанија 19:00 – 20:00 где ће постојати могућност да се сазна нешто више о компанијама, добију додатне информације и да се компанијама преда ЦВ.

Више информација можеш наћи на страници Interviewing Week.

Извор: najstudent.com

Leave a comment