На пола пута између два техно града, рађа се нова фестивалска звезда – Dance Park Фестивал! Резервиши петак и суботу, 8. и 9. јун за историјски рејв на паркингу Fashion Park Outlet центра у Инђији. 

Подсетник: Кога можеш чути на Dance Park Фестивалу?

За први дан фестивала, Dance Park тим већ је најавио прва велика светска имена сцене уз које ће на несвакидашњем месту ђускати на десетине хиљада рејвера! Umek и Ten Walls наступиће у петак, 8. јуна док ће домаћу поставу чинити Леа Добричић, Илија Ђоковић и Кристијан Молнар.

Урош Умек, данас је на самом врху дј музичке сцене и иза себе има на стотине издања објављених у престижним музичким кућама. Постао је резидент у клубу „Space“ на Ибици, на позив свог пријатеља и сарадника Carla Coxa, а 2007. године покренуо је и своју издавачку кућу под именом „1605“. Према речима Умека велико је задовољство наступати пред српском публиком, што потврђује и једна од домаћој публици омиљених нумера под називом „Нови Сад“.

Након што је продрмао светску дј сцену својим хитом „Walking With Elephants“ 2014. године, који је досегао чак 6. место УК Singles листе и који има скоро 43 милиона прегледа на YouTubeu, Ten Walls наставио је да ниже успехе гостујући на бројним престижним фестивалима и журкама. Поред бројних признања међу којима је и оно за најуспешнији електронски наступ 2012. године у Литванији, Ten Walls објавио је и хитове уз које плешу рејвери широм света као што су „Gotham“ и „Requiem“ и тако доспео у сам врх светске електронске сцене.

На задовољство бројних нестрпљивих фанова, Dance Park екипа је тек почела са првим објавама извођача, те нас ускоро очекују објаве многих светских, регионалних и домаћих дј-ева.

Подстакнути љубављу према музици, журкама и најбољој публици, београдски Raveolution и новосадски Green Love Фестивал који иза себе имају преко 50 успешних журки, удружују снаге у стварању нове техно фестивалске магије! На фантастичној локацији и уз најпрестижније светске дј-еве биће одржан јединствени музичко сценски доживљај – мега рејв под отвореним небом! Фестивал ће угостити више десетина хиљада посетилаца из земље и иностранства, а посетиоце очекују журке под отвореним небом уз најсавременије аудио-визуелне ефекте, вансеријски извођачи и организован превоз из Београда и Новог Сада, као и могућност боравка на локацији током оба дана трајања фестивала.

Све информације прати путем званичне Фејсбук и Инстаграм странице  Dance Park фестивала.

Leave a comment