На  Факултету техничких наука ће у петак, 9. фебруара 2018. године бити организована изложба радова студената мастер студија дигиталне технике, дизајна и продукција у архитектури и урбанизму као резултат петодневног рада са реномираним предавачима из ове области са техничког универзитета у Грацу у овој области.

Факултет техничкиг наука
Реномирани међународни предавачи и изложба радова на ФТН-у

Гостујући професори Милена Ставрић (професор на Техничком универзитету у Грацу и гостујући предавач на Харварду) и Аlbert Wiltsche са Tехничког универзитета у Грацу са којима Департман за архитектуру и урбанизам реализује сарадњу осам година, од 5. до 9. фебруара одржали су радионицу за студенте ФТН-а у оквиру предмета Дигитална Фабрикација. Као свечани завршетак, последњег дана
одржаће се изложба радова студената који су учествовали у радионици уз присуство гостујућих професора.

Осим у Новом Саду, резултати радионице из претходних година су излагани у Музеју перцепције у Грацу и у Галерији Ликовних уметности у Београду.

Отварање изложбе биће одржано у петак, 9.2.2018. године, у галерији на Департману за архитектуру и урбанизам (4. спрат, наставни блок  Факултета техничких наука) у 16.00 ч.

Leave a comment