Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду расписао је конкурс за два практиканта на позицији Аналитичар тржишта у Еуро 07 д.о.о.

Ако желиш да анализираш тржиште, ево шансе!

Шта ћу радити на пракси?

Кроз једномесечни ангажман, упознаћеш се са методологијом истраживања тржишта, активно ћеш учествовати у припремним фазама маркетиншких пројеката, бавићеш се анализом конкурентности, прикупљањем, ажурирањем и компарацијом података о трендовима и променама на тржишту. Такође, упознаћеш како функционишу остале маркетиншке активности и зашто је аналитика важна у маркетингу.

Шта добијам овом праксом?

Током пројекта имаћеш активну подршку ментора. Развићеш самосталност у послу, унапредићеш своје вештине у раду са табелама које ћеш моћи да примениш и у другим сферама. Упознаћеш се са маркетиншким процесима у организацији каква је наша.

Услови

Ако си студент основних/мастер студија или апсолвент, интересује те маркетинг и анализа тржишта, поседујеш истраживачки дух и волиш рад са подацима, пријави се!

Начин пријаве

ЦВ послати на на е-маил адресу: konkursi@euro07.rs, а у Subject ставити „Студентска пракса“. Након пријаве обавезно попунити и пријавни формулар на линку.

Све пријаве које буду пристигле биће једнако третиране. Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани.

Напомена: Охрабрују се ране пријаве и сви кандидати ће бити разматрани сукцесивно.

Рок за пријаву је 28.02.2018, обезбеђена је менторска подршка и плата.

Извор: prakse.rs

Leave a comment