Erasmus Student Network (ESN) је непрофитна интернационална студентска организација намењена пре свега младим и успешним људима, који воле путовања, авантуру и дружење са људима из свих крајева света.

ESN тим те чека!

Ако и ти желиш да постанеш део ESN породице, придружи нам се се у ESN BelUPgrade-у! Имаћеш прилику да помажеш студентима на размени у Београду и да се дружиш са њима кроз разне активности које организујемо током семестра. Такође, својом активношћу моћи ћеш да допринесеш самом функционисању мреже и уз то развијеш многе вештине корисне за свој лични развој.

Buddy тим

Чине га домаћи студент тзв. ,,бадији” и овај тим представља кључни део интеракције са студентима на размени И пружа ти могућност да кроз дружење и рад упознаш људе из целог света, да кроз забаву искусиш цултуре других земаља, да коначно примениш знање енглеског језика осим за гледање серија на Нетфликсу и све то уз стицање пријатељства која трају цео живот. Дружи се са странцима који су одлучили да проведу семестер код нас, покажи им нашу домаћу кухињу, шта је пљескавица, како се пије ракија, науч ига да пева на српском, објасни да ми све радимо спонтано и да излазак у кафану никада не одбијамо. Буди му друг овог семестра, помози му да доживи своје #Ерасмус искуство.

Евент тим

Имаш искуства у организовању догађаја? Подели са нама своје идеје и учествуј у стварању нових пројеката! Гарантујемо да никад ниси организовао Rakija Crawl или Hangover Yogu! А ако немаш искуства у организовању догађаја? Није проблем, придружи се фамозном Евент тиму и за кратак рок научи како да направиш догађај за 80 људи, како да ступиш у контакт са менаџером, како да организујеш Responsible Party  или International Dinner!

Један од најважнијих задатака Евент тима је осмишљавање WelcomeWeek-а и активности које омогућавају страним студентима да се боље упознају са нашом културом и историјом, а и самим градом. Током семестра организујемо различите врсте догађаја (movie nights, treasure hunts, културне вечери, журке, путовања по Србији, квизове, караоке…) као и радионице писања ЦВ-ја, радионице о лидерству и мотивацији. Енергичан/а си, креативан/а, дружељубив/а и спреман/а за велике авантуре? Придружи се нашем Евент тиму и гарантујемо ти једно од најбољих дружења!

Пријаве су отворене до 17. јануара у 23:59. По затварању пријава бићеш благовремено обавештен/-а о датуму одржавања интервјуа на неки од остављених контакта. Више о нашим активностима можеш сазнати на нашој ФБ страници или сајту.

Зато не губи време, изабери тим коме желиш да се придружиш и попуни пријаву!

Извор: portalmladi.com

Leave a comment