Међународна невладина организација Civil Rights Defenders позива све заинтересоване студенте завршних година и дипломце факултета друштвених усмерења да се пријаве на конкурс за праксу у канцеларији у Београду. 

Стекни ново искуство!

Опис задужења

Практикант ће имати прилику да учествује у програмском раду организације – истраживање, драфтовање извештаја, учествовање у раду са партнерима, као и у асистенцији при организовању различитих пројектних активности – дебате, конференције, радионице, тренинга и слично.

Ко може да се пријави и како?

Идеалан кандидат/киња је студент/киња завршних година или дипломац Правног или Факултета политичких наука, али и са других факултета друштвених усмерења.

Непходно је одлично знање енглеског језика, истраживачки дух и спремност да се посвети пракси у трајању од 6 месеци.

Пријава се врши путем е-маил адресе: belgrade@crd.org, а од кандидата се очекује да пошаљу своју биографију и мотивационо писмо на енглеском језику. У мотивационом писму је потребно да образложе зашто сматрају су они права особа за ову позицију.

Разговори ће се обављати током трајања огласа. Рок за конкурисање је 25. јануар 2018. године. Почетак праксе је од 01. фебруара 2018.

Извор: najstudent.com

Leave a comment