Удружење ЕДИТ центар и Инфополис – омладински инфо центар из Новог Сада расписује фото конкурс за најбољу фотографију на тему Инфо НС мојим очима!

Освој вредне награде

Конкурс је намењен свим младима од 15 до 30 година са територије Града Новог Сада.

Пошаљите 1-3 фотографија са кратким описом фотографија уз попуњен пријавни формулар, које приказују вашу визију Информисања младих и омладинског информативног рада и освојите вредне награде, односно ваучере у Гигатрон радњама:

1. МЕСТО – 10.000,00 РСД
2. МЕСТО – 5.000,00 РСД
3. МЕСТО – 3.000,00 РСД

 

На фотографијама треба приказати како се млади у Новом Саду информишу и које информације треба да буду пружене и на који начин, а да проширују изборе доступне младим људима и промовишу њихову аутономију и оснаживање. Фотографије треба да одговоре како видите омладински информативни рад и на који начин информисање младих може промовисати омладинско учешће у друштву, као активних грађанина.

Конкурс се реализује у оквиру пројекта Инфополис – новосадске инфо тачке за младе који спроводи ЕДИТ центар и ИНФОПОЛИС – омладински инфо центар из Новог Сада у оквиру јавног конкурса за доделу средстава за реализацију програма и пројеката од јавног интереса у области омладинског сектора којим се остварују циљеви и спроводе активности дефинисане апликацијом Нови Сад Омладинска престоница Европе 2019. године, а у складу са Локалним акционим планом политике за младе Града Новог Сада за период 2015 – 2018. године.

 

УСЛОВИ КОНКУРСА:

Фотографије не смеју да промовишу дискриминацију, насиље и мржњу.

Фотографије треба да буду у што већој резолуцији (пожељно 3264 x 1836 – 16:9)

Аутор/ка може послати до 3 фотографије максимално

Фотографије слати на мејл адресу: infopolisns@gmail.com  најкасније до 18. јануара 2018. године, до 23.59 с са назнаком: Инфо НС мојим очима

Учесници конкурса дају сагласност да се фотографије користе за пројектне активности коју ће спроводити ЕДИТ центар и Инфополис.

Уз фотографију је потребно испунити и послати пријавни формулар.

 

ОДАБИР ФОТОГРАФИЈА

Стручна комисија ће од свих пристиглих фотографија одабрати најбоље фотографије (ужи избор) које ће бити одштампане на платну и бити део изложбе у Инфополису.

Сами учесници и финалисти конкурса ће гласати за најбоље три фотографије чији аутори ће добити главне три награде.

Изложба најбољих фотографија ће бити уприличена у Инфополис – омладинском инфо центру, 23. јануара 2018. године и том приликом ће бити додељење награде за првопласирана три рада. Учесници конкурса ће бити информисани на време и позвани да присуствују отварању изложбе и додели награда.

Срећно!

Leave a comment